Bytový podnik Liptovský Mikuláš, a.s.

Nápoveda

Tlačiť PDF

Doporučujeme aktualizujte si Váš internetový prehliadač na najaktuálnejšiu verziu!

Pre správne zobrazovanie internetovej stránky www.bplm.sk je potrebné mať nainštalované najnovšiu verziu internetového prehliadača, ktorý používate na prezeranie internetových stránok - inak sa stránka nemusí správne zobrazovať a nebude možné aktívne pracovať s jej obsahom.

 

Základné informácie

Stránka je obsahovo delená na verejnú a registrovanú časť. Verejná je k dispozícii všetkým návštevníkom našich stránok, pričom je obsahovo zameraná na aktivity spojené s činnosťou Bytového podniku Liptovský Mikuláš, akciová spoločnosť. Registrovaná časť našich stránok je výlučne určená správcom jednotlivých bytových domov, ktoré spoločnosť Bytový podnik Liptovský Mikuláš, akciová spoločnosť spravuje.


Obsah stránok na stiahnutie

Všetky dokumenty určené na stiahnutie sú uložené vo formáte PDF. K ich otvoreniu potrebujete prehliadač súborov Adobe Acrobat Reader, ktorý si môžete zadarmo stiahnuť tu:
stiahnúť Adobe Acrobat Reader


Registrovaný obsah – prihlásenie do systému

Jednotliví správcovia bytových domov, disponujúci prihlasovacími údajmi - vydanými Bytovým podnikom Liptovský Mikuláš, akciová spoločnosť  - majú možnosť prihlásiť sa do systému prevádzkovaného na týchto stránkach a to zadaním príslušného mena a hesla v hornej časti obrazovky, po kliknutí na nápis „Prihlásenie“.

Prihlásenie do systému

Po tomto kroku sa objaví skrytá položka hlavného menu „Správa bytových domov“, kde po kliknutí sa zobrazí menný zoznam všetkých bytových domov v správe spol. Bytový podnik Liptovský Mikuláš, akciová spoločnosť. 

Správa bytových domov

Z tohto zoznamu je potrebné vybrať si daný bytový dom, ktorý je príslušný k správcovi bytového domu - ktorý sa do systému prihlásil. Následne sa prihlásený správca bytového domu dostane do stránky bytového domu, ktorý spravuje.


Tip:

Vyhľadávanie Bytových domov

Pre rýchlejšie vyhľadávanie v zozname Bytových domov – vpíšte počiatočné písmená z názvu Vášho domu do aktívneho poľa pre vyhľadávanie a stlačte klávesu Enter pre zobrazenie výsledku hľadania. Nemusíte používať diakritiku.

Posledná úprava ( Nedeľa, 30 August 2009 10:35 )  
Ste tu: